Sadonkorjuutorilla suosikkeja parturiautosta raparperichutneyyn

Arkisto

Sadonkorjuutorilla tapaavat kotimaisten lähituotteiden myyjät, Maaseutuparlamentin reilut 600 osallistujaa ja leppävirtalaiset. Sadonkorjuun tunnelmissa on mahdollista ostaa kotiin kaikenlaista hyvää, joka on tuotettu maailman puhtaimmista raaka-aineista. Käsintehtyjen ruokatuotteiden ja juomien lisäksi tarjolla on myös kotimaista käyttöesineiden pientuotantoa - Inarista Leppävirtaan ja Eckeröön.

Parturiauto Lapinlahdelta kaartaa Sadonkorjuutorille lauantaina, lehtikaalilastuja maistellaan kumpanakin päivänä, hot dogeja myydään savusampitäytteellä. Lisäksi torilta voit napata mukaasi karjalanpiirakat sekä HighlandCattlen lihajalosteet.

Tuotteiden lisäksi torin ohjelmalavalle kapuavat muun muassa kirjailija Antti Heikkinen sekä kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen. Katso Sadonkorjuutorin ja ohjelmalavan tarkempi kuvaus tästä!

Sadonkorjuutorilla tapaat toimijoita muun muassa Varkaudesta, Lapinlahdelta, Juvalta ja Sorsakoskelta. Myös eduskuntapuolueita, Leppävirran kunta, Savon voima sekä Navitas Yrityspalvelut ovat tavattavissa Sadonkorjuutorilla.

Pro Agrian kahvilassa on mahdollista viettää mukava kahvihetki.

Innostu mukaan Sadonkorjuutorille löytämään uusia suosikkeja, viettämään mukava kahvihetki ja hemmottelemaan makuhermojasi mukavan ohjelman säestyksellä!

Sadonkorjuutori on avoinna yleisölle:

pe 1.9.2017 klo 14–18

la 2.9.2017 klo 9-16

su 3.9.2017 klo 9-14