Tule mukaan Maaseutuparlamentin kumppaniksi!

Kumppanihaku on käynnissä nyt! Ilmoittaudu mukaan Maaseutuparlamentin 2024 kumppaniksi tai sisällöntuottajaksi siirtymällä webropol-lomakkeelle tästä. Ilmoittautuminen on avoinna 22.3.2024 asti. Voit myös laittaa viestiä sähköpostiosoitteeseen maaseutuparlamentti(at)gov.fi.

Miten voit tulla mukaan?

Ideatori

Ideatori on kumppaniosastojen täyttämä Maaseutuparlamentin sykkivä sydän, joka sijaitsee päälavan välittömässä läheisyydessä PielisAreenalla. Se toimii vapaan ideoinnin ja rakentavan keskustelun sekä verkostoitumisen keskipisteenä.

Kumppaniosastoja on saatavilla rajoitetusti. Ideatori on avoinna perjantaina ja lauantaina 27.–28.9.2024.

Työpajat

Työpajat ovat konkreettinen tapa edistää Maaseutuparlamentin teemoja. Se mitä työpajoissa syntyy, jää elämään ja vaikuttamaan tapahtuman jälkeen.

Työpajojen kautta osallistujat saavat mahdollisuuden oppia uutta, kehittää yhdessä, verkostoitua ja vaikuttaa maaseutupoliittisen julkilausuman valmisteluun.

Työpajoja järjestetään perjantaina ja lauantaina 27.–28.9.2024.

Keskustelut

Yllättävät näkökulmat ja oivaltavat keskustelut toimivat tapahtuman selkärankana.

Tapahtuman teemat avataan esiintymislavan pääkeskusteluissa, mutta rakentavat keskustelut ovat läsnä läpi tapahtuman.

Retket

Retket konkretisoivat maaseudun monimuotoisuuden ja mahdollisuudet. Ne vievät osallistujat arjen, elämän, työn ja yrittäjyyden sekä kulttuurin keskiöön.

Retkien järjestäjinä toimivat Pikes ja yhteistyökumppanit. Jos haluat ehdottaa retkikohdetta, lähetä viestiä Pielisen-Karjalan Kehittämiskeskus Oy:n tapahtumakoordinaattorille Virpi Siivolalle: virpi.siivola@pikes.fi.

Karjalainen kaupparaitti

PielisAreenan viereiselle kentälle rakentuvan Karjalaisen kaupparaitin myyntiartikkeleina ovat paikalliset ja alueelliset tuotteet ja käsityöt, sekä syksyn sadonkorjuun tuotteet.